Vakantiehuis in het Reuzengebergte in Tsjechie voor 2 personen.

Wij verhuren ons vakantiehuis in het Reuzengebergte in Tsjechie voor 2 personen het hele jaar door. Ons vakantiehuis is netjes en compleet ingericht met o.a. wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, oven, Nederlandse Televisie en natuurlijk WiFi internet.

Het huis is zeer geschikt voor 2 personen maar ook voor grotere gezelschappen natuurlijk. De prijzen van onze vakantiehuizen in het Reuzengebergte in Tsjechie zijn gebasseerd op basis van 2 personen, voor meer personen worden de prijzen ook iets hoger.

Wintersport in het Reuzengebergte

In de directe omgeving (Reuzengebergte) van ons vakantiehuis vindt u vele wintersport mogelijkheden, op slechts 3 km ligt Skipark Arrakis, waar u zowel blauwe, rode als zwarte pistes vindt. Ook kunt u van hieruit Langlaufen door de schitterende natuur.

Zomervakantie naar Tsjechië

In de directe omgeving van ons vakantiehuis in Tsjechië vindt u vele bezienswaardigheden waar u in het voorjaar, zomer of najaar goed terecht kunt. U vindt ondermeer een rodelbaan op slechts 15 km en het boomkroonpad is maar 20 km van ons vakantiehuis verwijderd. Tevens zijn er vele kleine stadjes, dorpjes in de directe omgeving waar u veel mooie zaken kunt vinden. Op de website hebben geven wij u veel informatie over de bezienswaardigheden in de buurt van ons vakantiehuis 2 personen in het Reuzengebergte in Tsjechie.

 

Wintersport vakantiehuis 6 pers

Na een dag actief te hebben gesport op de skipistes even terug trekken in een comfortabel vakantiehuis.

Toon aanbieding
Wintersport Vakantiehuis 8 pers

Wintersport vakantiehuis voor 1 tot 8 personen, bekijk de mogelijkheden via onderstaande knop,

Toon aanbieding
Wintersport Vakantiehuis 5 pers

Een heerlijke wintersport vakantie in het Reuzengebergte in Tsjechie, dit mooie vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis.

Toon aanbieding