Krzeszow Basiliek op ongeveer 10 km van onze vakantiehuizen

Op ongeveer 10 kilometer van Lampertice vindt u, net over de poolse grens, een grote Abdij. In het plaatsje Krzeszow vlak bij Lubawka. De Abdij / Basiliek is dagelijks geopend voor toeristen en pelgrims.

Het complex van de abdij in Lubiaz behoort in de huidige vorm (uit de 18de eeuw) tot de mooiste kloostercomplexen van Europa. In het abtpaleis vindt men de Prinszaal met barokke versieringen die bezichtigd kan worden. De 13de-eeuwwse abdij in Henrykow beroemt zich op kunstwerken in de kerk. De abdij in Krzeszow bestaat uit twee 18de-eeuwse kerken: de Maria Hemelvaartkerk die de parel van het Silesisch Barok wordt genoemd en de H. Jozefkerk met barokke fresco?s. In het laatbarokke kloostercomplex van de Cisterciënzer- zusters in Trzebnica bevindt zich het mausoleum van de heilige Hedwig - een doel van veel pelgrimstochten.

Voor de Krzeszow Basliek rijdt u vanaf Lampertice naar Lubawka, de weg naar de Basiliek wordt vanaf Lubawka met borden aangegeven.

Met onderstaande gegevens navigeert u eenvoudig naar de Krzeszow Basiliek.

Krzeszów, Polen
50.732748, 16.066791

 

Wintersport Vakantiehuis Tsjechië - Reuzengebergte 2019

Boek voor de winter van 2019 uw wintersport vakantie in één van onze mooie vakantiehuizen nabij de skipistes.

Toon aanbieding
Lastminute korting 25% (vanaf 6 weken voor aankomst)

Boekt u een vakantiehuis binnen 6 weken voor aankomst, dan krijgt u automatisch 25% lastminute korting op de huurprijs van de woning, deze wordt automatisch doorgerekend.

Toon aanbieding
Vroegboekkorting 25% op de huurprijs, tot 26 weken voor aankomst

Boek uw vakantie op tijd en ontvang een vroegboekkorting van 25% op de huurprijs, tot 26 weken voor aankomst

Toon aanbieding