Vakantiehuizen Reuzengebergte hanteert voor iedere woning deze huurvoorwaarden


Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrek op iedere dag mogelijk, op de aankomstdag is aankomsttijd is na 15.00, de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur het vakantiehuis te hebben verlaten.

Bij aankomst zorgen wij dat het huis schoon is en dat al het bed- en badlinnen in de woning aanwezig is. Bij vertrek dient u de volgende zaken geregeld te hebben:

Onze Prijzen
De prijzen van de woningen staan vermeldt in tabellen op de desbetreffende pagina's, onze prijzen zijn per dag / per week. Al onze prijzen zijn op basis van 2 personen, extra personen betalen € 4,- per nacht. 

Bijkomende kosten

Verbruikskosten (wordt verrekend met de waarborg)

Korte termijn boekingen

Bij reserveringen op korte termijn dat wil zeggen zes weken of korter voor de aanvang van de huurperiode dan dient u de volledige reissom per omgaande te voldoen. 

Annulering door huurder
Annuleringen dient u per mail/telefoon te geschieden aan UsMem SRO. Na ontvangst van de mail of telefoon, zullen wij u een annuleringbevestiging/nota toe sturen.

Bij annulering tot 12 weken voor aanvang huurperiode, wordt 40% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 12 weken maar toch nog voor 6 weken van aanvang huurperiode, wordt 70% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang huurperiode, wordt de volledige huursom in rekening gebracht. De prijs voor een annuleringsverzekering (zie advertenties)

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering door UsMem SRO
Indien er door wat voor omstandigheden dan ook een annulering moet plaatsvinden door UsMem SRO, van de door u gehuurde vakantiewoning. Zullen wij direct met u contact opnemen, en indien mogelijk u een alternatief aan bieden. Bij het niet accepteren van dit alternatief of bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief zal UsMem SRO onmiddellijk het betaalde bedrag terugstorten. Huurder heeft geen enig meer of ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag. 

Inrichting van onze vakantiehuizen:
De inrichting van onze vakantiehuizen is netjes en van alle gemakken voorzien. Alle apparaten in de woning zijn vrij te gebruiken. Ieder huis heeft een Wasmachine, Wasdroger, Afwasmachine, Senseo, Koffiezetter, Waterkoker, Nederlandse Televisie, DVD-speler en natuurlijk wat film.

Waarborgsom/Aansprakelijkheid huurder
UsMem SRO vraagt een waarborgsom van € 150,-- deze wordt contant ter plaatse betaald. Na afloop van uw vakantie wordt het bedrag (na aftrek van de verbruikskosten) direct met u verrekend. Mocht blijken dat er schade is ontstaan tijdens uw verblijf dan zal dit ook met de waarborg worden verrekend.

Aansprakelijkheid UsMem SRO
Met veel zorgvuldigheid heeft UsMem SRO de informatie op deze website geplaatst. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen wij de continue juistheid of volledigheid van de inhoud van deze website niet garanderen. 

Reserveringsbevestiging/Betalingstermijnen
U kunt via internet reserveren. Deze manier van reserveren is voor u en Us Mem SRO bindend. Indien u reserveert via internet wordt dit per e-mail bevestigd. Daarna zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging/factuur. U dient (50%) van de huursom direct te voldoen zodra u de bevestiging/factuur heeft ontvangen. Het restant van de huur (50%) ontvangen wij uiterlijk zes weken voor de reisdatum.

Bij problemen of andere dringende zaken dient u altijd contact op te nemen met :

Edward Endeman op nummer 06-37036952 24 uur per dag.

Verblijf in de woning geschiedt ten allen tijde op eigen risico, schade toegebracht aan onze eigendommen zullen op aan de huurder in rekening worden gebracht.

Wintersport vakantiehuis 6 pers

Na een dag actief te hebben gesport op de skipistes even terug trekken in een comfortabel vakantiehuis.

Toon aanbieding
Wintersport Vakantiehuis 8 pers

Wintersport vakantiehuis voor 1 tot 8 personen, bekijk de mogelijkheden via onderstaande knop,

Toon aanbieding
Wintersport Vakantiehuis 5 pers

Een heerlijke wintersport vakantie in het Reuzengebergte in Tsjechie, dit mooie vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis.

Toon aanbieding