Belangrijke telefoonnummers voor uw vakantie in Tsjechie

Geld
In Tsjechië betaalt men met Kronen of "Koruna" zoals de Tsjechen haar munteenheid noemen. 
De wisselkoers is ongeveer 25 kronen voor een Euro, wij raden u aan om geen geld te wisselen in Nederland maar gewoon ter plaatse te pinnen of te wisselen. Overal in Tsjechië kunt u pinnen bij banken zoals dat ook  Nederland en België het geval is. Let op dat je NIET kiest voor de vaste conversiekoers(rechterknop),  maar druk op de linkerknop (without conversion), dit scheelt je meer dan 10% koersverschil..

Verkeer en Snelheidslimieten

Voor de autosnelwegen heeft u in Tsjechië een vignet nodig. Deze is te koop bij tankstations, postkantoren en grensovergangen. Voor auto's tot 3.500 kg kost het vignet 400 Kronen. Bij ons in de regio heeft u geen vignet nodig, de dichtsbijzijnde snelweg is pas op 80 km afstand. Ook bij uw reis heeft u geen vignet in Tsjechië nodig aangezien uw navigatie u door Polen zal lijden.

Verplichte documenten

Kosten electra in de vakantiehuizen

Aangezien onze huizen niet zijn aangesloten op het gasnetwerk wordt het water verwarmd d.m.v. de aanwezige electra boilers, in ieder huis is ook een electrische CV ketel aanwezig, welke het huis kan verwarmen. Het verbruik van de CV is hoog, daarom hebben wij alternatieve warmtebronnen in de huizen geplaatst. zo beschikt iedere woning houtkachel en of pelletkachel. Hout en pellets zijn bij de accommodatie te kopen voor slechts € 5,- (of 130 kronen) per zak.

 

Wintersport Vakantiehuis Tsjechië - Reuzengebergte 2019

Boek voor de winter van 2019 uw wintersport vakantie in één van onze mooie vakantiehuizen nabij de skipistes.

Toon aanbieding
Lastminute korting 25% (vanaf 6 weken voor aankomst)

Boekt u een vakantiehuis binnen 6 weken voor aankomst, dan krijgt u automatisch 25% lastminute korting op de huurprijs van de woning, deze wordt automatisch doorgerekend.

Toon aanbieding
Vroegboekkorting 25% op de huurprijs, tot 26 weken voor aankomst

Boek uw vakantie op tijd en ontvang een vroegboekkorting van 25% op de huurprijs, tot 26 weken voor aankomst

Toon aanbieding